Social Media voor Bedrijven

GROTE BEDRIJVEN & MULTINATIONALS

Meer warme leads en meer verkoop realiseren door sociale media?
Uw sales- en marketingteams samen op weg zetten met social selling?
Uw imago versterken en uw online netwerk opbouwen en verzilveren?

Klinkt als een strak social media plan?
Lees rustig verder want we hebben een aantal stevige stellingen voor u in petto…

Social media is een succes in uw bedrijf en kost geen extra tijd, geld of energie!

Is dit haalbaar? Absoluut! Om uw businessdoelstellingen te behalen, is het geen optie om uw social media strategie apart te bekijken en aan één persoon in de firma toe te wijzen. Integendeel, voor een verhoogde return on investment is het noodzakelijk om social media en social selling te integreren in de hele werking van het bedrijf. Wanneer alle medewerkers, en zeker uw sales- en marketingteams, de voordelen ervaren en de resultaten voelen, is iedereen gemotiveerd om uw online imago en digitale verkoopstrategie aan te scherpen.

Social selling is een onderdeel van uw bedrijfsbeleid en versterkt uw imago!

Social selling is geen toekomst. Het speelt zich af in het hier en nu. Iedereen is online, zoekt online, koopt online, ook in een B2B-omgeving. Een harde online push-marketing is absoluut uit den boze, maar een verfijnde pull-strategie haalt meer klanten en prospects naar u toe. Hoe? Door kennis te delen, waarde te creëren, nieuwsgierigheid te wekken en zaadjes te planten in de hoofden van uw toekomstige klanten. De uitdaging is om online zo vroeg mogelijk in het beslissingsproces van uw prospects aanwezig te zijn, ook in een B2B-omgeving.

Social media boost uw salestargets en businessdoelen, én motiveert uw medewerkers!

Door uw digitaal visitekaartje op een authentieke en kwaliteitsvolle manier te verzorgen, kan uw bedrijf commerciële kansen creëren. Daarom is het noodzakelijk dat marketing- en salesteams de koppen bij elkaar steken om samen krachtige online campagnes uit te werken die inspelen op inhoudelijke vragen van de klant. De klant staat altijd centraal, want mensen kopen nog altijd van mensen. Bovendien zijn er mogelijkheden om uw social netwerk via verschillende kanalen uit te breiden met waardevolle fans en ambassadeurs die met plezier uw posts liken en sharen.

Kan u ons bedrijf ook op de rails zetten met een onderbouwd social media beleid? Yes, we can! Social Media voor Bedrijven stapt in uw bedrijf voor:

  • Social media audit & advies voor bedrijven
  • Uitwerken social media strategie & bedrijfsbeleid
  • Social media content plan maken: do’s en don’ts
  • In-house opleiding, workshop social selling, social media kanalen
  • Coaching, begeleiding medewerkers, sales & marketing teams
  • Tips & tricks: community management, SEO optimalisatie, advertising…
  • Online netwerken: ambassadeurs, fans, meer volgers creëren
  • Bepaling budgetten en meetinstrumenten installeren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x