Karen Van Heuckelom

Klinkt cliché, maar het blijft waar. Een bedrijf draait om mensen. Medewerkers, stakeholders en klanten, het zijn allemaal mensen van vlees en bloed. Dat is het hart van elke organisatie. En dus ook het uitgangspunt voor alle marketing en communicatie. Karen Van Heuckelom tekent communicatiestrategieën uit waarbij mensen en beleving centraal staan. 

Een goed verhaal moet authentiek zijn, eenduidig en helder voor iedereen. Intern zowel als extern. Marketing werkt pas écht als je verhaal en beloftes in lijn liggen met hoe je medewerkers de organisatie bekijken. Het achterliggende verhaal verbindt iedereen, het is de basis voor betrokkenheid en engagement, enthousiasme en motivatie.

Van missie naar concrete doelen

Van woorden naar daden: Karen is op haar best wanneer ze de missie, visie en strategie concreet kan maken. Wat betekenen die vetgedrukte zinnen nu in de praktijk voor elk van de medewerkers? Ze vertrekt van wat al aanwezig is. Hoe ziet de cultuur eruit, wat zijn de waarden en hoe vertalen die zich naar de attitude van de medewerkers? 

Volgende stap is persoonlijker. Hoe kan iedereen zijn eigen talent het best benutten om zijn of haar taken zo goed mogelijk uit te voeren? En wat zit er misschien in de weg? 

Karen is een echte people person. Alles start met de mensen samen te brengen. Ze onderscheidt hoofdzaak van bijzaken, stelt scherp op de juiste focus en verbindt de mensen met wat er écht toe doet. Communicatie is essentieel: wat doen we, hoe en waarom? Het resultaat is een helder, eenduidig verhaal. Een unieke uitstraling én consequente communicatie.

Motivatie voor ambassadeurs

Op basis van het grotere verhaal coacht Karen de medewerkers, individueel en in team, om te groeien tot echte ambassadeurs van het bedrijf. 

‘De formule voor succes? Tracht de persoonlijke drijfveren te achterhalen van de individuele medewerkers. En verbind die met de missie van het bedrijf. Zo wordt het werk voor iedereen relevant, worden ze meer betrokken en extra gemotiveerd.’

< Neem contact op met Karen>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x