Social Media voor Bedrijven

KLEINE & MIDDELGROTE BEDRIJVEN (KMO’s)

De trafiek naar uw website en naar uw zaak verhogen door sociale media?
Via social media aan klantenbinding doen én nieuwe klanten aantrekken?
Uw groei ondersteunen door uw netwerk online en offline uit te bouwen?

Klinkt als een strak social media plan?
Lees rustig verder want we hebben een aantal pittige stellingen voor u in petto…

Social media is een succesfactor voor uw KMO en kost geen extra tijd, geld of energie!

Als kleine of middelgrote onderneming concentreert u zich op uw kerntaken en is het alle hens aan dek om uw producten of diensten zo sterk mogelijk in de markt te zetten. Maar, zucht u al bij het idee dat u uw social media posts, nieuwsbrieven en online campagnes moet bedenken, maken en publiceren? Is uw tijd kostbaar en uw budget gelimiteerd? Dan kan u door een slimme social media strategie met een minimum aan inspanningen toch grote resultaten bereiken.

Social media is een onderdeel van uw dagelijkse werking en versterkt uw imago!

Snel en lukraak posts plaatsen of berichten delen via Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn? Wacht! We duwen even op de rem. Gebruikt u de verschillende social media kanalen op een correcte manier? Wie wilt u bereiken en waarom? Welke informatie stuurt u de wereld in en wat boeit uw doelpubliek? Een harde online push-marketing met schreeuwerige reclame is absoluut uit den boze, maar een verfijnde pull-strategie met inhoudelijke en kwalitatieve posts zorgt voor meer vertrouwen en dus meer klanten. Eerst denken, dan doen.

Social media ondersteunt uw groei en onderscheidt u van de concurrentie!


Grote bedrijven en multinationals trekken resoluut de kaart van social media en investeren in hun online marketingstrategie om hun unieke troeven uit te spelen. KMO’s kunnen hiervan leren en diezelfde social media technieken aanwenden om hun groei, omzet en bedrijfsimago te boosten. Dure buzz-woorden zoals social selling, social advertising, social media marketing, content planning, lead generation enz. kunnen ingezet worden op maat van elke KMO. Een voorwaarde is dat alle medewerkers in uw bedrijf aan boord zijn van uw social media strategie.

Kan u mijn KMO ook op de rails zetten met een onderbouwde social media strategie? Yes, we can! Social Media voor Bedrijven heeft een in-house formule om uw KMO persoonlijk te begeleiden of een complete online opleiding social media voor KMO’s met de focus op:

  • Uitwerken social media strategie & bedrijfsbeleid
  • Social media content plan maken: do’s en don’ts
  • Introductie social media kanalen, social selling, social advertising…
  • Coaching, begeleiding van zaakvoerder en/of medewerkers
  • Tips & tricks: community management, SEO optimalisatie, advertising…
  • Online netwerken: ambassadeurs, fans, meer volgers creëren
  • Bepaling budgetten en meetinstrumenten installeren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x