Luuk Janssen

Luuk is gedreven door performance. Met een resultaatgericht commitment haalt hij voldoening uit de successen van de klanten. 

Zijn carrière startte bij de big four in de accountancy waarna hij is overgestapt naar Twynstra Gudde, een internationaal adviesbureau waarin hij als partner benoemd is. Gedurende de jaren dat hij voor Twijnstra Gudde werkte, was hij gespecialiseerd in het creëren van Operational Excellence en het nastreven van Cost Effectiveness. 

Luuk’s carrière gaat voort bij ABP, het op een na grootste pensioenfonds ter wereld als managing director. Verder treedde Luuk toe bij CIP (professionele services organisatie) als partner om zijn expertise in de gebieden risk, finance en governance verder te ontwikkelen en in 2012 startte hij zijn eigen bedrijf, met als doel de performance (verhogen van omzet en kosten efficiënter werken) van zijn klanten te verbeteren. Daarnaast bereidt hij ondernemingen voor op de groei op de gebieden financiën, processen, procedures en HR. 

Luuk publiceerde verschillende boeken tijdens zijn carrière en is een regelmatige spreker op (internationale) events. Ook bekleedde hij verschillende toezichthoudende functies in onder andere Raden van Commissarissen.

< Neem contact op met Luuk>

Luuk Janssen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x