Luuk Janssen

Performantie, dat is het sleutelwoord van Luuk Janssen. De volledige kracht van een bedrijf benutten om er de allerbeste resultaten mee te boeken. Potentieel omzetten naar concreet succes: een uitdaging die Luuk graag aangaat bij zijn klanten. En waar hij een indrukwekkende carrière mee heeft opgebouwd.    

Net zijn diploma op zak, kon hij meteen aan de slag bij de big four in accountancy. Daarna werkte hij zich internationaal in de kijker bij het adviesbureau Twynstra Gudde. Zijn twee stokpaardjes: bedrijven helpen aan operationele excellentie en een efficiënter kostenplaatje. In dure woorden: operational excellence en cost effectiveness.

Betere omzet door efficiëntere kostenstructuur

Zijn aanpak werkt, ook in zijn eigen carrière zette Luuk grote stappen vooruit. Hij werd managing director van ABP, het op een na grootste pensioenfonds ter wereld, en groeide tot partner van CIP, een gerenommeerde Belgische projectontwikkelaar. Klanten klopten bij hem aan voor zijn enorme expertise in risk, finance en governance.

In 2012 startte Luuk zijn eigen bedrijf. Zijn missie: de omzet verhogen van zijn klanten door een efficiëntere kostenstructuur op te zetten. Hij bereidt ondernemingen ook voor op hun groei op het gebied van financiën, processen, procedures en HR. 

Luuk deelt zijn expertise graag. Hij publiceerde verschillende boeken en is een regelmatige spreker op (internationale) events. Met zijn kritische geest en efficiënte aanpak wordt hij ook gevraagd voor verschillende toezichthoudende functies in onder andere Raden van Commissarissen.

‘Alles kan altijd efficiënter. Het volstaat om een proces op de rooster te leggen en elke stap kritisch te bevragen. Zo zie je waar op onnodige kosten kan worden bespaard en hoe een bedrijf beter kan presteren.’

< Neem contact op met Luuk>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x