Marie-Janine Saris

Aan het einde van de maand wil je weten hoeveel je online marketingacties precies hebben opgeleverd. De exacte return, volledig exact gemeten als het even kan. Spek voor de bek van Marie-Janine Saris.

Want zij heeft een antwoord op je grootste vragen. Hoe vertaal je je verkooptraject naar zoveel mogelijk omzet? Haal je wel alles uit je investering? Je bent zelf ondernemer maar geen marketeer, online marketing is voer voor echte specialisten. Laat Marie-Jane nu net zo’n specialist zijn. 

Lead generation en opvolging

Startpunt voor lead generation is een doordachte social media marketing. Marie-Jane denkt die mee uit voor jouw bedrijf, waarbij je focust op B2C. Maar lead generation alleen is niet voldoende. De opvolging moet heel snel en correct. 

Je leads converteren tot klanten? Daarvoor zorgt het automatiseringssysteem dat ze heeft opgezet en je als ondernemer 24/7 ondersteunt. Het is de basis voor een oerdegelijke ‘customer journey’ en het versterkt ook het verkooptraject. Met als resultaat hogere conversies. Een betere ROI. En meer vrijheid.  

‘Als gezond bedrijf wil je elk mogelijk contact benutten. Zonde dat je kansen misloopt als je je leads niet goed opvolgt. En dat is helaas de realiteit in veel bedrijven. Een waterdicht systeem om de leads op te volgen én te converteren, voel je al snel in je bedrijfscijfers.’

< Neem contact op met Marie-Janine>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x