Wat is jouw grootste kostenpost?

Wij geloven dat je grootste kostenpost het geld is dat je had kúnnen verdienen, maar dat door blinde vlekken in je onderneming (niet geoptimaliseerde processen, te veel zelf willen doen, het ontbreken van een strategisch actieplan, onzichtbare bottlenecks...) een onderneming geld laat liggen. Hoe denk jij daar over? Wat is jouw grootste kostenpost?

Met Sideways Consultancy realiseren we groei door o.a. een betere samenwerking tussen de verschillende departementen in bedrijven. 

In een kleiner bedrijf is er geen sprake van departementen, maar liggen meerdere taken (sales, marketing, HR...) bij de zaakvoerder of bij één collega die meerdere taken op zich moet nemen. Ook als ondernemer aan het roer van een eenmanszaak of kleine kmo ben je verantwoordelijk voor het krachtig fundament van je zaak zodat sales, marketing, communicatie, medewerkers- en klantenbeleving op één lijn liggen. 

Hoe doe je dat? Welke principes zijn essentieel en wat kunnen we leren van de processen bij grotere bedrijven in onze eigen groei als kmo of eenmanszaak? Waaruit bestaat een krachtig fundament en waarom is het zo belangrijk om dit regelmatig in vraag te stellen en bij te sturen? 

Op vraag van onze klanten en als antwoord op deze vragen, sloegen Elien en Karen van Creactiv en ik onze handen, kennis en expertise in elkaar en ontwikkelden we ‘Connect Your Dots’, voor doeners met ambitie. 

De eerste editie van dit driemaandentraject start eind september. 

Voel je je aangesproken? Contacteer me dan, want voor ons netwerk doen we iets heel speciaal. Meer info vind je alvast in onze brochure.

Enthousiaste groeten,

Sarah

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x