Sarah Vandewoude

Oprichter en bezieler van Sideways is Sarah Vandewoude. Een pittige West-Vlaamse met ondernemersbloed, een digital native met people skills en een eeuwige positivo met tonnen energie. Dé perfecte combo om kleine en grote ondernemingen te ondersteunen in hun proces van constante transformatie. 

Hoe bouw je als bedrijf een community op, hoe activeer je ambassadeurs en hoe trek je klanten en prospects aan? Hoe stem je sales en marketing beter op elkaar af voor meer omzet? Dat weet Sarah als geen ander. Ze werkt hiervoor strategieën uit op maat én mentaliteit van jouw bedrijf.

Van Social Media voor Bedrijven naar Sideways

Sarah deelt regelmatig haar expertise als spreker op netwerk- en business events. Misschien ken je haar ook van haar vorige activiteit. Ze stond bekend als 'Sarah Van Diesel van Social Media voor Bedrijven', van 2016 tot 2019. Haar bedrijf is gegroeid: beperkte ze zich tot opleidingen en advies, gaat ze nu een stap verder.

Want Sarah focust zich niet alleen meer op de processen maar ook op de mensen die ze uitvoeren. Als vertrouwenspersoon versterkt ze het vertrouwen tussen mensen en verbetert ze de interne communicatie tussen verschillende teams. Wat snel leidt tot meer efficiëntie en betere bedrijfsresultaten. 

Rechttoe, rechtaan en hands-on. Haar motto: ‘Geen praatjes, maar meetbare doelstellingen’. Voor elke samenwerking stelt ze concrete doelen voorop, die ze na een afgesproken periode evalueert en bijstuurt waar nodig.

Mentor voor jonge ondernemers

De jonge generatie heeft de toekomst in handen. Met haar eigen enthousiasme wakkert Sarah het ondernemerschap bij jongeren aan, zodat ze kunnen starten met hun eigen project. Hoofd in de lucht, maar voetjes op de grond. Ze vertaalt hun ambities naar concrete doelstellingen en stelt plannen op om die stapje per stapje te realiseren.

Haar verleden als leerkracht helpt haar daarbij. Sarah blijft voeling houden met de jongere generaties. Duikt dan ook regelmatig op als gastdocent op een hogeschool of universiteit. 

‘Jongeren hebben vaak mooie dromen. En die zijn niet eens onmogelijk, als je ze maar goed aanpakt. Ik duw hen graag in de juiste richting.’    

Drijfveer

‘Ik kom zelf uit een familie van zelfstandigen. Allebei mijn ouders zijn ondernemers en werken hard, héél hard. Zelfs al toen ik nog kind was. Ze hadden het druk druk druk, zelden hadden ze tijd. 

Ik werd ouder en dacht erover na. Hoe vreemd dat toch is. Grote mensen die hard werken, succesrijk zijn en toch nooit tijd hebben voor hun gezin. Succes moet toch juist leiden tot een comfortabel leven, job en privé goed in balans? 

Er moeten oplossingen zijn, dacht ik koppig. Die zijn er ook, weet ik nu. Als je maar het lef hebt om af en toe je koers bij te stellen en zo efficiënter te werken. En meer tijd over te hebben. Dit streef ik dan ook na voor elk van mijn klanten. Daarom is mijn engagement ook zo groot.’


< Neem contact op met Sarah > of connecteer alvast via LinkedIn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x