Social Media voor Bedrijven

STARTENDE ONDERNEMERS – STARTUPS

Uw startup meteen sterk en geloofwaardig in de markt zetten?
Op zoek naar tips om uw bedrijf te promoten via sociale media?
Uw skills aanscherpen om uw online netwerk snel uit te bouwen?

Klinkt als een strak social media plan?
Lees rustig verder want we hebben een aantal pittige stellingen voor u in petto…

Social media boost uw startup met een minimum aan tijd, geld en energie!

Starten als zelfstandige ondernemer? Boeiend! Er is heel wat werk aan de winkel om uw zaak praktisch op poten te zetten, maar de grootste uitdaging is om het vertrouwen in de markt op te bouwen, uw netwerk uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken. Social media is een dankbaar medium voor elke startende ondernemer omdat het snel, goedkoop en bereikbaar is. Bovendien is het gemakkelijk of net niet gemakkelijk om zelf te doen, want uw tijd is kostbaar en uw budget gelimiteerd. Een onderbouwde social media strategie zet uw startup meteen op weg.

Social media is een onderdeel van uw dagelijkse werking en versterkt uw imago!

De grootste valkuil voor startende ondernemers is dat ze met veel enthousiasme maar zonder plan of voldoende inzicht aan social media beginnen. Facebookacties leveren een pover resultaat, er is weinig trafiek naar uw website en het is moeilijk vol te houden om uw social media kanalen actief te houden. Dus, voor u begint te posten, liken, sharen en adverteren, is een goed inzicht en een social media planning absoluut noodzakelijk zodat uw online marketing perfect aansluit bij uw dagelijkse werking.

Social media ondersteunt uw groei en onderscheidt u van de concurrentie!


Grote bedrijven en multinationals trekken resoluut de kaart van social media en investeren in hun online marketingstrategie om hun unieke troeven uit te spelen. Startups kunnen hiervan leren en diezelfde social media technieken aanwenden om actief hun groei, omzet en bedrijfsimago te boosten. Dure buzz-woorden zoals social selling, social advertising, social media marketing, content planning, lead generation enz. kunnen ingezet worden op maat van elke startende ondernemer.

Kan u mijn startup ook op de rails zetten met een onderbouwde social media strategie? Yes, we can! Social Media voor Bedrijven heeft een online programma voor starters met de focus op:

  • Uitwerken social media strategie & bedrijfsbeleid
  • Social media content plan maken: do’s en don’ts
  • Introductie social media kanalen, social selling, social advertising…
  • Coaching, begeleiding van zaakvoerder en/of medewerkers
  • Tips & tricks: community management, SEO optimalisatie, advertising…
  • Online netwerken: ambassadeurs, fans, meer volgers creëren
  • Bepaling budgetten en meetinstrumenten installeren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x