Tom Debruyne

Elk bedrijf heeft een smoel nodig. Voor haar klanten, stakeholders en eigen personeel. Een herkenbaar gezicht, een authentiek imago. Beeld bij de klank. Je kunt daarvoor haast niet meer zonder goede bedrijfsfilm: je visitekaartje in enkele minuten video. Laat dat toevallig één van de specialiteiten zijn van Tom Debruyne!

Cameraman met tv-ervaring

Een video vertelt een verhaal. Tom zorgt ervoor dat je het juiste verhaal vertelt dat bij je bedrijf past. Hij heeft als cameramen tonnen ervaring opgebouwd op diverse gebieden. Op zijn palmares staan grote internationale concerten, live sportevenementen, tv-programma’s en zelfs koningshuwelijken.  

De kneepjes van het vak leerde hij bij grote tv- en productiebedrijven. Van cameraman groeide hij de laatste jaren tot allrounder. Van scenario tot vakkundig gemonteerde en afgewerkte video: Tom doet het allemaal. Hij kent de kracht van het beeld en vertaalt je boodschap naar het juiste beeldverhaal voor het juiste medium.

Video voor bedrijven

Waarom zou een bedrijf de kracht van tv niet kunnen inzetten voor zijn eigen succes? Die vraag dreef Tom een paar jaar geleden. Daarom maakte hij de switch van tv naar de zakenwereld. Sindsdien staat zijn camera niet stil en helpt hij bedrijven groeien door hun verhaal in beeld te brengen.

Tom maakt bedrijfsvideo’s, zet videostrategieën voor bedrijven op en creëert geschikte content voor de juiste kanalen. Korte video's voor social media, sfeerrijke en inhoudelijke aftermovies voor bedrijfsevents enz. En dat in zijn eigen, creatieve en frisse stijl. Een selectie vind je op zijn portfolio

‘Een goede video heeft impact. Je vertelt een verhaal en wilt dat dit de kijker aangrijpt en verbindt. Daarom werk ik de volledige video uit, van A tot Z. Zo bewaak ik de boodschap doorheen het hele proces.’

< Neem contact op met Tom>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x